Texnik ish tufayli saytda kitoblarni onlayn o'qish va ilova orqali o'qish funksiyasi vaqtincha ishlamaydi.

Kitob qanday o'qiladi?

Saytimizdagi elektron kitoblarni 3 usulda o'qish mumkin: kitobxon mobil ilovasi, kitobxon windows dasturi yoki onlayn sayt orqali

Batafsil

Kitobni qanday sotib olish mumkin?

Ketma-ketlik bo‘yicha tavsiya: saytda qanday ro'yxatdan o'tish, saytdagi shaxsiy hisobni qanday to'ldirish mumkin, kerak bo'lgan kitob uchun qanday to'lovni amalga oshirish

Batafsil

Siz muallifmisiz?

Hurmatli mualliflar: Saytimizda asarlaringiz joylashtirilishini (yoki saytdan o‘chirilishini) istasangiz biz bilan shartnoma tuzish uchun bog‘lanishingizni so‘raymiz.

Batafsil

Savol-javoblar

Agar men O‘zbekistonda bo'lmasam, qanday qilib kitob sotib olishim mumkin?
Nima uchun PDF formatini yuklab ololmayman?
Internetsiz kitobni qanday o‘qish mumkin?
va boshqa savollaringizga bizning javoblarimiz.

Batafsil

Философские повести

Философские повести
Ko‘rganlar, jami:

1751

Tarjimon:

Pyotr Guber A. Gorlin

Nashr yili:

2021

Tili:

Rus

Betlar:

384

Nashriyot:

Izdatelstvo AST

ISBN raqami:

978-5-17-139318-2

Kitob mahsulotlarining xarakteristikalari, yetkazib berish shartlari, tashqi ko'rinishi va rangi haqidagi ma'lumotlar faqat ma'lumot uchun mo'ljallangan va joylashtirilgan paytda mavjud bo'lgan eng so'nggi ma'lumotlarga asoslanadi.
Elektron kitob:

Mavjud emas.
Buyurtma uchun: (90) 959-25-26

Reyting

  • Annotatsiya
  • Mundarija
  • Fikr va mulohazalar
Герои повестей Вольтера появляются "извне", и их свежесть восприятия особенно ярко подчеркивает неприглядность реальности.
В этой реальности жрецы ополчаются на Задига за то, что тот отговаривает вдов сжигать себя на трупах мужей. Простодушный не понимает, почему для брака с любимым человеком нужно согласие римского папы, живущего в другой стране и говорящего на чужом языке, и почему поступки религиозного народа так расходятся с написанным в Библии. Гиганта Микромегаса просят не утруждать себя уничтожением Земли, так как люди сами с этим справляются, а оптимист Кандид сталкивается с жестокостью и насилием как естественным состоянием мира.
Вольтер не был революционером, однако ум и талант заставляли его безошибочно нащупывать "болевые точки" общества. Его истории, созданные во второй половине XVIII столетия, и сейчас во многом читаются так, словно были написаны вчера.
ЗАДИГ, ИЛИ СУДЬБА МИКРОМЕГАС КАНДИД, ИЛИ ОПТИМИЗМ ПРОСТОДУШНЫЙ
Kommentariy qushish
Fikr va mulohaza bildirilmadi. Birinchi bo'ling!